Lavere afgifter og bedre forhold for erhvervlivet

Vi har fået en god mail fra formanden fra DESA (Dansk Erhvervssammenslutning):

Kære medlemmer af DESA

Så fik vi en finanslov, som regeringen og DF fik aftalt.

Vi vedlægger en meget overskuelig tabel, der vedrører erhvervslivet og dermed jer.

Som I ser, er det urimelige og administrativt tunge administrationsgebyr på erhvervsaffald endeligt skrottet. Mange små virksomheder har i den grad været plaget af det, og hvis de forsøgte at overbevise kommunen om, at de ikke havde erhvervsaffald og derfor ikke ville betale, så blev det så kommunalt og bøvlet, at mange af de små virksomheder opgav og blot betalte, for ikke at få mere kommunalt bøvl.

Endelig er der også lidt godt til de små købmænd. Afgifterne på øl, sodavand og vin nedsættes, og det betyder forhåbentlig, at danskerne ikke så ofte tanker bilen og kører til grænsen for at handle. Pengene ligger bedst i de danske købmænds kasser. Så håber vi, at der snart også bliver taget hul på pantafgiften, så der bliver lige konkurrencevilkår.

Som I ser, er der også sat penge af til nedbringelse af erhvervslivets byrder i 2019-2022, og her bliver der nok at få skovlen under, så det bliver lidt lettere og helst lidt sjovere at drive virksomhed.

Ting tager tid. Godt, når det lykkes.

Mange hilsner

Colette

(Mail fra Colette Brix – formand for DESA)

 

Læs PDF’en: Lavere afgifter og bedre forhold for erhvervlivet

Sparringspartnerne er blevet medlem af Amager Erhverv

Sparringspartnerne ser potentiale i danske virksomheder, og arbejder for at skabe vækst og arbejdspladser ved at tilknytte en erfaren erhvervsleder som sparringspartner til virksomhederne.

Sparringspartneren tilknyttes virksomheden i en aftalt periode, og indgår i samarbejde med virksomhedens ledelse i arbejdet på at nå det ønskede mål, som virksomheden har.

 

Lær mere om Sparringspartnerne på deres hjemmeside.

Dansk Byggeri: Politikerne svigter de små virksomheder

Når politikerne skal tage initiativer, som skal lette hverdagen for det danske erhvervsliv, så bliver de små erhvervsdrivende overset – selvom de består af 93% af hele erhvervslivet i Danmark. Dansk Byggeri er derfor klar med 12 foreslag, som skal gavne de små virksomheder.

Læs mere i artiklen: Dansk Byggeri: Politikerne svigter de små virksomheder

Læs også udspillet fra Dansk Byggeri: En erhvervspolitik for de mindste virksomheder

Erhvervsmesse “Succes på Amager” i Prismen

AmagerØst Erhvervsråd afholdt erhvervsmesse i Prismen onsdag 16. maj. Der var god plads og hyggelig stemning og høj temperatur. Der var foredrag og musik. Nu har vi gennemført vores første arrangement og er ved at evaluere. Vi mødte stor interesse fra deltagere om erhvervsrådets arbejde og modtog mange forslag til det videre arbejde. Vi takker Prismen for et dejligt samarbejde.

 

Billeder fra dagen: